Er det farlig å ta mer enn en anbefalt dagsdose?

Man bør alltid følge anbefalingene om dosering som står på produktet, med mindre annet er avtalt i samråd med lege. Det er spesielt de fettløslige vitaminene A, D og E man skal passe på at man ikke får i seg for mye av. Om man skulle få i seg mer enn anbefalt dose en sjelden gang vil det normalt være helt ufarlig. Eventuelle negative virkninger ved overdosering vil først komme etter gjentatt overdosering over lang tid.
Dersom du har spørsmål, synspunkter eller en reklamasjon angående våre produkter, nettstedet eller av andre grunner ønsker å kontakte oss, kan du fylle ut skjemaet under.
Våre konsulenter vil besvare din henvendelse i løpet av kort tid.

Er det naturlig aroma i geleputer?

Ja, det er naturlig aroma.

Er det naturlige fargestoffer i produktet?

Ja, fargestoffene kommer fra bær, frukt og grønnsaker (paprika, solbær, gulrot, hyllebær og druer).

Er det sukker i Hurra Geleputer?

Nei, Hurra Geleputer innholder ikke sukker.

Hva er forskjellen mellom DHA og EPA?

EPA og DHA er de mest kjente og best dokumenterte langkjedede omega-3-fettsyrene. EPA har en kjede på 20 karbonatomer og fem dobbeltbindinger, mens DHA har en kjede på 22 karbonatomer og 6 dobbeltbindinger. DHA finner vi mye av i hjerne, hjerte og øye, og det er derfor rimelig å anta at denne fettsyren er av stor betydning for disse organene. EPA er forløper til signalstoffer som er en del av betennelsesprosessen, og kan være med på å styre denne prosessen. De fleste studier er på EPA og DHA sammen, og det er vanskelig å tilskrive en bestemt helseeffekt til kun en av de, derfor er det best å ta tilskudd som inneholder begge disse fettsyrene!

Hva smaker Hurra Geleputer?

Hurra Omega-3 geleputer har fruktsmak og Hurra Multi geleputer har jordbærsmak. Vi har satt sammen produktet med disse smakene fordi disse er enkel å like både for voksne og barn.

Hvor god kontroll har vi på fiskeoljen vi kjøper?

Vi kan garantere at ingen av våre produkter inneholder dårlig fiskeolje. Vi har et selvpålagt krav til oksideringsnivået i våre produkter som er betydelig strengere enn dagens standard.