Levering

Vi sender bestillinger så raskt som mulig etter at du har bestilt og betalt varen. Normalt vil vi sende din bestilling innen 24 timer etter at du legger inn bestillingen. Bestillinger betalt før kl 12 kan sendes samme dag.
Så snart pakken er levert til Posten for sending til deg, vil du få beskjed via e-post.Når varen blir sendt vil du som kunde motta en e-post der vi angir din kolli-id og du vil få mulighet til å spore pakken din på www.posten.no.
Når pakken er klar til henting vil du motta en ny e-post/SMS med hentereferanse. Husk å ta med gyldig id ved henting.
Posten sender ut to påminnelser dersom du glemmer å hente en bestilt pakke. Dersom du fortsatt ikke henter ut pakken innen oppgitt dato, vil den bli sendt tilbake til oss.
Forsendelsen (etter utlevering til Bring) skal normalt ikke ta mer enn 5 dager over hele landet.

FraktGratis frakt på alle varer og ordre over NOK 1000,-. Ordrer under NOK 1000,- har en fraktpris på kun NOK 140,-.
Du kan også hente varene dine selv på vårt lager etter avtale.

Retur og angrerett

Vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra tidspunktet du mottar varene og gratis retur og bytte. Om en eller flere av varene du har mottatt ikke skulle passe, kan du selvsagt returnere deler eller hele din forsendelse til oss eller bytte till en annen vare. Det skal være enkelt å handle hos oss og vi ønsker at du skal være fornøyd med kjøpet du har gjort.
Retur må skje med Posten for kundens egen regning.

Personlig informasjon

Når du handler i vår nettbutikk kommer du til å legge igjen personlige opplysninger som navn, adresse, mailadresse og telefonnummer. Dette er informasjon vi må ha for at du skal kunne fullføre handelen på en god måte, og for at vi skal kunne levere ordren til deg.
Vi vil behandle dine personopplysninger i samsvar med Personopplysningsloven (PDA), og opplysningen vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne registre.
Du har alltid rett til å få den informasjonen vi har lagret om deg, og du har også rett til å få den slettet.

Betaling og kortinformasjon

Vi krever betaling for varen fra det tidspunktet den blir sendt fra oss til kunden. Når du handler i Hurra nettbutikk, blir betalingen behandlet av  Paypal, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapets regelverk.